diszburkololap

Öregdeszka

famintás műkő falburkolat

ÖregdeszkaÖreg deszka érzetét keltő falburkolat ( famintás burkolólap )


Az utóbbi néhány évben nagy népszerűségnek örvendenek a bontott deszka mintázatára emlékeztető falburkolatok. Szinte sohasem mennek ki a divatból, mert színviláguk és felületi struktúrájuk miatt gyakorlatilag minden stílushoz illeszthetők. Sokszor találkozunk velük a magazinok „álomházaiban” is. Öreg, kopottas színeikkel meleg hangulatba öltöztetik tereinket, akár kisebb felületen alkalmazva is igazi kuckó-érzést adnak, ha egy jót szeretnénk pihenni otthonunkban. Igazán jól el lehet képzelni egy jó kis söröző, vagy fürdő falburkolataként is.

Ezt a falburkolatot magunk is könnyen felrakhatjuk! Mindössze 8-10 mm vékony műkőből készül , speciális szemcseszerkezetének köszönhetően nagyon egyszerűen, a hátlapon történő bekarcolás mentén pontosan eltörhetjük, darabolhatjuk a lapokat, de az egészen rövid darabokat kővágó koronggal vágjuk le! A lapok felragasztásához flexibilis csemperagasztót kell használni. Fugázni nem kell, csak kb. 1 mm-es hézaggal egymás mellé illesszük a lapokat, ahogyan az öreg, kiszáradt deszkák is széthúzódnak egymástól. Az eredmény egy saját munkával készített gyönyörű antik falburkolat!


A Díszburkolólap falburkolatok segítségével saját kezűleg is szebbé teheti otthonát.


A Díszburkolólap családjába tartozó kő-, tégla-, és fahatású díszítő falburkolatok minden eleme egyedi fejlesztés eredménye.

A Díszburkolólap családjába tartozó falburkolatok jellemzői:

a falburkolat magyar termék.
a falburkolat környezetbarát, természetes anyagok felhasználásával készült.
a falburkolat könnyű, nem terhelik a burkolt felületet. (Nikecellre is felrakható díszburkolat)
a falburkolat könnyen szállítható.
a falburkolat néhány kéziszerszám használatával akár házilag is egyszerűen felrakható.

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni lakásunkat utólag? Erre a kérdésre a megoldas a Díszburkolólap falburkolat azoknak, akik szeretnek aktívan tevékenykedni otthonuk felújításában, díszítésében. A "csináld magad" gondolat jegyében alkottuk meg ezeket a rendkívül könnyen felhasználható, dekoratív burkolóelemeket.

A Díszburkolólap falburkolatok teljes egészében magyar termékek.

Előnye a hagyományos falburkokkal szemben az, hogy könnyűek, nem terhelik a burkolt felületet, könnyen darabolhatók, kézzel törhetők, hulladék nélkül felhasználhatók. A felújítás könnyen elvégezhető (pl. meglévő burkolatra, fára, bútorra, Nikecellre, csempére, festett felületre stb. is felrakhatók). Tökéletes kő- vagy téglahatást érhetünk el, amiben a család összes tagja részt vehet a tervezésben, kivitelezésben.

A Díszburkolólap falburkolat környezetbarát, természetes anyagok, és veszélytelen kötőanyagok felhasználásával készül.

main


Rozsnyói Díszburkolatok Komárom-Esztergom megyei képviselet

Bemutatóterem és átvételi pontCim Platán Gm KKT. Tatabrikett Fabrikett raktár 2800. Tatabánya, Vértesi Erdészet telephelye, Erdész u. D.

Telefonszám +36 30 9 361 004

e-mail info[kukac]platan.hu

e-mailNyári időszakban előre egyeztetett időpontban van kiszolgálás a telephelyen!