diszburkololap

Deko Panel Soroskő

Egy dobozon belül egységes színű felületet adnak

Deko Panel Soroskő


Deko Panel Soroskő Kevert színek

Egy dobozon belül is változatos színű felületet adnakDekopanel Soroskő - hőre hajlítható falburkolat


Dekopanel , a hőre hajlítható falburkolat. Kis súly, egyszerű felrakás! DEKOPANEL díszburkolóink, kő struktúrájú, felületre hajlítható könnyített díszburkolatok. A DekoPanel díszburkoló rendszer elemei 3-4 mm vastag, színes, érdesített, könnyű lapok, amit a felületre felvitt csemperagasztóba kell beágyazni. - Soros elrendezésű, téglalap alakú 46.0 x 6.2 cm lapok. Függőleges felületek burkolására használható kül- és beltéren egyaránt. Használata egyszerű, néhány kéziszerszám segítségével bárki könnyedén szebbé teheti otthonát, környezetét. Felhelyezése házilag is kivitelezhető, nem kell szakértelem hozzá. Használható falak, lábazatok, boltívek, oszlopok, kerítések, lépcsőfeljárók, pincék, erkélyek, szoba-és konyhasarkok díszítő burkolására. Minden felületre felrakható ahová a csemperagasztó köt. A termék teljes egészében környezetbarát, természetes anyagok, és az élővilágra veszélytelen anyagok felhasználásával készül. A DekoPanel termékek különleges tulajdonsága a thermoflexibilitás, vagyis enyhe melegítésre (hőlégfúvó, hajszárító) az elemek hajlíthatóvá válnak - így oszlopok, sarkok, szabálytalan felületek burkolására is alkalmasak, ívben és sarokra is hajlíthatók, vagy pontosan vághatók.


A Díszburkolólap falburkolatok segítségével saját kezűleg is szebbé teheti otthonát.


A Díszburkolólap családjába tartozó kő-, tégla-, és fahatású díszítő falburkolatok minden eleme egyedi fejlesztés eredménye.

A Díszburkolólap családjába tartozó falburkolatok jellemzői:

a falburkolat magyar termék.
a falburkolat környezetbarát, természetes anyagok felhasználásával készült.
a falburkolat könnyű, nem terhelik a burkolt felületet. (Nikecellre is felrakható díszburkolat)
a falburkolat könnyen szállítható.
a falburkolat néhány kéziszerszám használatával akár házilag is egyszerűen felrakható.

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni lakásunkat utólag? Erre a kérdésre a megoldas a Díszburkolólap falburkolat azoknak, akik szeretnek aktívan tevékenykedni otthonuk felújításában, díszítésében. A "csináld magad" gondolat jegyében alkottuk meg ezeket a rendkívül könnyen felhasználható, dekoratív burkolóelemeket.

A Díszburkolólap falburkolatok teljes egészében magyar termékek.

Előnye a hagyományos falburkokkal szemben az, hogy könnyűek, nem terhelik a burkolt felületet, könnyen darabolhatók, kézzel törhetők, hulladék nélkül felhasználhatók. A felújítás könnyen elvégezhető (pl. meglévő burkolatra, fára, bútorra, Nikecellre, csempére, festett felületre stb. is felrakhatók). Tökéletes kő- vagy téglahatást érhetünk el, amiben a család összes tagja részt vehet a tervezésben, kivitelezésben.

A Díszburkolólap falburkolat környezetbarát, természetes anyagok, és veszélytelen kötőanyagok felhasználásával készül.

main


Rozsnyói Díszburkolatok Komárom-Esztergom megyei képviselet

Bemutatóterem és átvételi pontCim Platán Gm KKT. Tatabrikett Fabrikett raktár 2800. Tatabánya, Vértesi Erdészet telephelye, Erdész u. D.

Telefonszám +36 30 9 361 004

e-mail info[kukac]platan.hu

e-mailNyári időszakban előre egyeztetett időpontban van kiszolgálás a telephelyen!