diszburkololap

Deko Panel Fénykő

Kő struktúrájú, felületre hajlítható, UV fény hatására világító díszburkolat

Deko Panel FénykőKő struktúrájú, felületre hajlítható, UV fény hatására világító díszburkolat.


Kő struktúrájú, felületre hajlítható, UV fény hatására világító díszburkolat. A fénykő különleges hatása abban a “belső” fényben rejlik, amit az izzó lávához hasonlóan bocsájt ki magából. Alkalmazása a jövőbe mutat mint látvány és hangulatelem egyaránt. A fénykőből készíthetők világító falak, mennyezet, használható továbbá bútorok, kandallók, egyéb tárgyak kiegészítőjeként. Nagyon jól kombinálható fémekkel, üveggel. Használatával hangulatvilágítási rendszerek építhetők. A fénykő burkolat felületi kvarc erősítésű, kőhatású és tapintású díszburkoló anyag. A fénykő 4 mm vastagságú hajlítható, alak szerint szabálytalan kő, vagy téglalap. Legnagyobb mérete 100x50 cm. Nappal látható színeiben mediterrán, vagy egyéb kövek színeit jeleníti meg. Éjszaka UV fénnyel megvilágítva zöld, kék, sárga, narancsvörös színeket, és ezek árnyalatait mutatja. Fénykő burkolataink ultra-ibolya (UV) fény hatására feltöltődnek, majd a fényforrás megszűnésével típustól függően különböző színű és erősségű fényt bocsájtanak ki magukból. A világító kő szerkezetének összetevői között van egy olyan anyag amelynek molekulái adott energiájú, hullámhosszúságú fény elnyelésekor magasabb energiájú állapotba kerülnek, majd visszaállnak nyugalmi helyzetükbe, de közben a felvett energia egy részét fény formájában adják le. A gerjesztő fény megszűnése után a kibocsájtott fény akár 6-10 órán át is látható. Legerősebben a zöld a kék kevésbé a narancssárga majd a parázs-vörös világít. A kezdeti fény mindig a legerősebb, amely kb. egy óráig tart, majd egy óra után folyamatos elhalványulás mellett leadja a felvett fény szinte teljes mennyiségét, ami különböző ideig, 6-10 órán át látható. Használata egyszerű, pormentesen darabolható, csemperagasztóval, kőragasztóval felrakható. Fényforrások: UV-fényt szinte minden fényforrás bocsát ki magából, a napfény, hagyományos izzólámpák, LED-ek, UV-fénycsövek. Ezek a burkolatok leggyorsabban a napfénytől, zárt térben pedig az UV-A tartományban működő, közismerten UV fénycsövektől töltődnek fel. A fénykő állandó UV-A világítás alatt mutatja a legszebb színét, és a legnagyobb fényt. Ez a fényerő lehet akkora, ha elegendő felület áll rendelkezésre, hogy maga a fal válik a helyiségben fényforrássá. Más egyidejűleg alkalmazott fényforrások gyengíthetik ezt a hatást. A fénykő burkolatok különleges tulajdonsága a thermoflexibilitás, melegítésre (hőlégfújó) ívre- és sarokra is hajlíthatók. A fénykő olyan alapanyagokból készül, amelyek egészségre nem ártalmasak, nem mérgezők, a szervezetben nem szívódnak fel.


A Díszburkolólap falburkolatok segítségével saját kezűleg is szebbé teheti otthonát.


A Díszburkolólap családjába tartozó kő-, tégla-, és fahatású díszítő falburkolatok minden eleme egyedi fejlesztés eredménye.

A Díszburkolólap családjába tartozó falburkolatok jellemzői:

a falburkolat magyar termék.
a falburkolat környezetbarát, természetes anyagok felhasználásával készült.
a falburkolat könnyű, nem terhelik a burkolt felületet. (Nikecellre is felrakható díszburkolat)
a falburkolat könnyen szállítható.
a falburkolat néhány kéziszerszám használatával akár házilag is egyszerűen felrakható.

Sokszor felmerül a kérdés: mivel is tudnánk burkolni lakásunkat utólag? Erre a kérdésre a megoldas a Díszburkolólap falburkolat azoknak, akik szeretnek aktívan tevékenykedni otthonuk felújításában, díszítésében. A "csináld magad" gondolat jegyében alkottuk meg ezeket a rendkívül könnyen felhasználható, dekoratív burkolóelemeket.

A Díszburkolólap falburkolatok teljes egészében magyar termékek.

Előnye a hagyományos falburkokkal szemben az, hogy könnyűek, nem terhelik a burkolt felületet, könnyen darabolhatók, kézzel törhetők, hulladék nélkül felhasználhatók. A felújítás könnyen elvégezhető (pl. meglévő burkolatra, fára, bútorra, Nikecellre, csempére, festett felületre stb. is felrakhatók). Tökéletes kő- vagy téglahatást érhetünk el, amiben a család összes tagja részt vehet a tervezésben, kivitelezésben.

A Díszburkolólap falburkolat környezetbarát, természetes anyagok, és veszélytelen kötőanyagok felhasználásával készül.

main


Rozsnyói Díszburkolatok Komárom-Esztergom megyei képviselet

Bemutatóterem és átvételi pontCim Platán Gm KKT. Tatabrikett Fabrikett raktár 2800. Tatabánya, Vértesi Erdészet telephelye, Erdész u. D.

Telefonszám +36 30 9 361 004

e-mail info[kukac]platan.hu

e-mailNyári időszakban előre egyeztetett időpontban van kiszolgálás a telephelyen!